چگونه فرزند خود را به کارهای گروهی تشویق کنیم؟
چگونه فرزند خود را به کارهای گروهی تشویق کنیم؟
چگونه فرزند خود را به کارهای گروهی تشویق کنیم؟ در حالی که کودکان می توانند در خانه خود کاملاً پرحرف باشند، این امر غیرعادی نیست که در موقعیت های اجتماعی در دنیای بیرون ساکت باشند.
خجالتی بودن کودک ممکن است ذاتی باشد یا می تواند اضطراب آنها از افراد جدید یا موقعیت هایی باشد که درآن قرار می گیرند.
به هر دلیلی، خجالتی بودن لزوماً به خودی خود چیز بدی نیست،اما اگر مانع از آرامش فرزندان شما و لذت بردن از دوران کودکی می شود، باید به آن را حل کرد.
اگر متوجه شدید که فرزندتان از شرکت در موقعیتهای اجتماعی امتناع میکند، به شما میچسبد یا گریه میکند یا پشت سر شما پنهان میشود.
چند راه کار که میتوانید به او کمک کنید تا بر این مشکل غلبه کند و اعتماد به نفس خود را تقویت کند:
1. به آنها برچسب نزنید
یکی از مهمترین کارهایی که والدین نباید انجام دهند این است که کودک خود را خجالتی خطاب کنند. چرا؟
زیرا برچسبها کودکان ما را محدود میکنند و در واقع آنها را تشویق میکنند تا به شیوهای خاص رفتار کنند. برای یک کودک ساکت، رفتار آنها از نظر خودشان عادی است، طبیعی است،بنابراین وقتی والدین می گویند ” او فقط خجالتی است”، کودک شمابه این نتیجه می رسد که خجالتی یا ساکت بودن یک مشکل است.
کودک شما ممکن است خود را خجالتی تصور نکند، اما اگر بارها آن را بشنود، ممکن است فکر کند که واقعا او مشکلی دارد و آن را باور خواهد کرد.
درعوض، به این فکر کنید که «کودک شما با قرار گیری در یک موقعیت جدید کمی طول میکشد که ارتباط برقرار کند» یا از توصیفهای مثبتی مانند متفکر بودن یا مشاهدهگر بودن استفاده کنید.
2. یک مهد کودک عالی پیدا کنید
همه کودکان می توانند در محیط مناسب بدرخشند، بنابراین مهد کودکی را پیدا کنید که کودک شما را تشویق کند تا از نظر اجتماعی و همچنین تحصیلی رشد کند.
مهدکودک ها ی خوب برنامه هایی برای این چنین کودکان دارند که در آن مربیان متخصص به خوبی می توانند ارتباط خوبی با کودک برقرار کنند.
بگذارید معلم بداند که فرزندتان در موقعیتهای اجتماعی ساکت است تا بتوانید با هم برنامهای داشته باشید که چگونه به او کمک کنید احساس آرامش بیشتری داشته باشد و او را تشویق کنید که ارتباط اجتماعیش را تقویت کند.
3. با آنها صحبت کنید و به صحبتهایشان گوش دهید
مهم است که به کودک خود کمک کنید تا احساساتش را درک کرده و تحلیل کند. بنابراین سعی کنید تا حد امکان در مورد احساساتش صحبت کنید.
با پرسیدن اینکه در مهمانی ها چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند یا اینکه چرا در موقعیت های اجتماعی ساکت هستند. آنها را تشویق کنید تا در مورد احساس خود صحبت کنند.
با صحبت کردن در مورد ترس هایش و گوش دادن به آنها، می توانید با آنها همدردی کنید و کمک کنید تا نگرانی هایشان را برطرف کنند تا احساس آرامش کنند.
هر چقدر هم که ترس آنها کوچک باشد، نادیده نگیرید و سعی کنید ارتباط برقرار کنید.
4. تمرین کنید و آماده شوید
مانند بسیاری از چیزها در زندگی، تمرین باعث کامل می شود و آمادگی کلیدی است!
برای اینکه به کودکتان کمک کنید موقعیتهای اجتماعی را که ممکن است او را عصبی میکند تمرین کند، چرا سعی نکنید آنها را عملی کنید؟
ساختن بازیها و سناریوهای نقشآفرینی واقعاً میتواند به آنها کمک کند تا مهارتهای ضروری را تمرین کنند و در عین حال زمان باکیفیتی را با شما بگذرانند،
بنابراین یک موقعیت برد-برد است. علاوه بر تمرین ملاقات با افراد جدید یا موقعیتهای خاص میتوانید آنها را آماده کنید.
اگر مهمانی دارید، سعی کنید که چند روز قبل آنها را به خانه آن دوست ببرید تا با خانواده و خانه آشنا شوند؟
اگر بدانند چه اتفاقی قرار است بیفتد کمتر مضطرب می شوند.
5. همیشه خوش بین باشید و به آنها کمک کنید تا نقاط قوت خود را پیدا کنند
ساکت بودن یا خجالتی بودن اغلب با گفتار منفی همراه است که می تواند منجر به فرضیاتی مانند “بچه های دیگر من را دوست نخواهند داشت”.
این واقعاً برای رشد کودک مضر است، بنابراین سعی کنید از منفی نگری خودداری کنید.
به آنها یادآوری کنید که کارشان عالی است، حالشان خوب است و همیشه در مورد نقاط قوت خود صحبت کنند. آنها ممکن است گاهی ساکت باشند، اما این بدان معنی است که آنها ناظران عالی هستند، از محیط اطراف خود بسیار آگاه هستند و اغلب می توانند بهتر از دیگران با افراد و احساسات ارتباط برقرار کنند.
چگونه فرزند خود را به کارهای گروهی تشویق کنیم؟
وقتی صحبت از کمرویی یا ترس در فرزندانمان می شود،لازم است که به آنها کمک کنیم در مورد این احساس صحبت کنند تا بتوانند بر آن غلبه کنند.
همانطور که به فرزندتان کمک میکنید تا از نظر اجتماعی مهارت بیشتری پیدا کند، همیشه به او یادآوری کنید که فقط به او مهارتهای مهم زندگی را آموزش میدهید تا به او کمک کنید احساس راحتی کند، نه به این دلیل که آرزو میکنید آنها متفاوت بودند.
در خانه خلاقیت ، ما از یادگیری لذت می بریم، اعتماد به نفس را تشویق می کنیم و زندگی را دوست داریم! ما در خانه خلاقیت در یک محیط شاد و جذاب با برگزاری کارگاه های مادر و کودک در کنار شما عزیزان هستیم تا کمک کنیم که مهارتهای زندگی ارزشمندی را به کودک خود بیاموزید. اگر فکر میکنید فرزندتان در خانه خلاقیت لذت میبرد. لطفاً فرصت را از دست ندهید و در کارگاه های مادر و کودک خانه خلاقیت شرکت کنید.
خانه خلاقیت صادقیه با برگزاری کارگاه های مادر و کودک گروهی، محیطی را برای کودک و مادر فراهم آورده است که کودک با گروه همسالان تعاملات مثبت را زیر نظر تسهیلگر کودک تجربه کنند .
لیست کارگاه مادر و کودک بر اساس گروه سنی
لیست کارگاه های مادر و کودک
مامانای گل ما در خانه خلاقیت منتظر دیدارتون هستیم ♥ ♥ ♥
جهت کسب اطلاعات بیشتر از لیست کارگاه های مادر و کودک با ما در تماس باشید:
کارگاه مادر و کودک صادقیه: 02144000541
اینستاگرام کارگاه مادر و کودک: https://instagram.com/creativitycenterb
آپارات: https://www.aparat.com/Motherandchildworkshop